Externe links

KMU Verzekeringen betekent:
  • 100% Koninklijke Metaalunie
  • Volledig thuis in de risico’s van uw branche
  • Belangenbehartiging
  • Éen loket

KMU Verzekeringen N.V. - logo Metaalunie

 

 

Koninklijke Metaalunie

De Koninklijke Metaalunie is een Nederlandse organisatie voor ondernemers in het midden en klein bedrijf in de metaal.

 

KMU Verzekeringen N.V. - mevas 2

 

 

Mevas

Mevas Sterk Verzekeringswerk is dé tussenpersoon voor werkgevers in de metaal.

KMU Verzekeringen N.V. - Logo NV schade

 

 

NV schade

NV schade is dé arbeidsongeschiktheidsverzekeraar voor de metaal en techniek- en automotive-branche. We helpen werkgevers en werknemers die met arbeidsongeschiktheid te maken hebben weer op weg.

Postadres
Postbus 2085
1990 AB   Velserbroek
Bezoekadres
Havinghastraat 25
1817 DA   Alkmaar

Vakraad

In de Stichting Vakraad Metaal en Techniek werken vakbonden en werkgeversverenigingen samen. Zij sluiten onder andere CAO’s af voor de Metaal en Techniek. De Vakraad houdt zich ook bezig met het ontwikkelen van beleid op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Voorbeelden hiervan zijn de pensioenregeling, de scholingsfonden en het Generatiepact.

KMU Verzekeringen N.V. - Logo Verzuimnavigator nieuw

Verzuimnavigator

De Verzuimnavigator heeft de grootste verzameling informatie over ziekteverzuim en preventie in de metaalbranche. Hier vindt u hulp om medewerkers te begeleiden bij ziekte of om samen te werken aan een gezonde werkplek. En als u een dienst aanschaft ter ondersteuning, dan ontvangt u extra korting!

UWV

Op de site van het UWV kunt u als werkgever veel informatie vinden over ziekte en vangnet.

Arbodiensten

Vanuit KMU Verzekeringen werken wij samen met een aantal gecertificeerde arbodiensten

Consense Arbo

Consense Arbo ondersteunt en adviseert werkgevers en werknemers op alle gebieden van arbodienstverlening. Als gecertificeerde arbodienst bieden wij diensten aan op het gebied van preventie, veiligheid, verzuim en re-integratie.

Kenmerkend voor Consense Arbo is een proactieve aanpak, vaste contactpersonen en goed afgewogen adviezen. Consense Arbo is gericht op het bijdragen aan een gezondere organisatie.

Door strategische samenwerkingen met erkende artsennetwerken, re-integratiebedrijven, verzekeraars en juridische dienstverleners zijn wij in staat om onze relaties optimaal te begeleiden.

ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met het voorkomen en verlagen van verzuim op de manier die bij u en uw bedrijf past. Zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen.

Dagelijks staan we klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers.

Zorg van de Zaak

Samen met werkend Nederland bouwen we aan vitale, betrokken teams waarin iedereen veilig, gezond en met plezier werkt. Als bedrijfsgezondheidsnetwerk zorgen we voor ondersteuning en zorg op maat op de momenten dat dit nodig is. We werken samen vanuit vier pijlers.